Bloggen op reis of niet?

Op avontuur met je motor? Graag wil je de ervaring delen met andere motorrijders en ze tips geven over de reis. Bloggen is hiervoor het geschikte medium.

We zijn tegenwoordig bijna allemaal wel in het bezit van zo’n apparaatje: een smartphone. Deze smartphones controleren ons leven meer dan we zelf willen toegeven. Ze kunnen echter ook zeer handig zijn. Je beschikt over navigatie, een notebook, een voicerecorder, een fototoestel en zoveel meer.

Tegenwoordig is het gaaf om alles te delen. Nu, de doorsnee motorrijder is niet het type dat zijn hele leven deelt met de rest van de wereld. Waarom zou hij dat dan veranderen voor zijn motorvakantie? De motorrijder is wel geïnteresseerd in het delen van zijn ervaringen met andere motorfanaten.

Bloggen is een leuke manier om je dag te herbeleven en te beoordelen wat je nu geweldig vond en wat een teleurstelling was in je avontuur op 2 wielen. Door het toevoegen van foto’s kan je herinneringen vastleggen in je blog. Het leukste aan een blog is dat andere mensen een commentaar kunnen schrijven over je reis en je zodoende vaak nieuwe mensen leert kennen.