Wil je op de motor naar het werk? Hier moet je rekening mee houden

Als échte motorliefhebber, ga je natuurlijk het liefst overal heen op de motor. Steeds meer mensen kiezen ervoor om op hun motor naar het werk te gaan. Dit is onder andere te danken aan de snelheid van een motor. Toch is het wel belangrijk om op bepaalde dingen te letten, zodat je motor ook veilig is wanneer je aan het werk bent. Als ondernemer kun je hier gelukkig rekening mee houden, zodat je op Workaround de perfecte kantoorruimte kunt vinden. Om je een beetje op weg te helpen, lees je in dit artikel precies waar je rekening mee moet houden.

Een plek voor de motorkleding

Je wilt natuurlijk veilig rijden, en daarvoor heb je motorkleding nodig. Motorkleding is vaak zwaar en dik, waardoor het niet bepaald de perfecte kleding is om in te werken. Het is daarom belangrijk om een plek te hebben om de motorkleding in op te bergen. Op Workaround vindt je gelukkig steeds meer kantoorruimtes die beschikken over grote kasten waarin je jouw motorkleding netjes kunt achterlaten. Heeft jouw bedrijf meerdere werknemers die op de motor naar het werk komen? Dan is het misschien handig om een ruimte in te richten als kleedkamer of investeren in metalen lockers. Wil je de motorkleding éxtra beveiligen: dan kun je natuurlijk ook kiezen voor lockers met codes.

Een plek om je motor te parkeren

Niet alleen je motorkleding moet veilig kunnen worden opgeborgen, maar ook je motor zelf moet natuurlijk veilig staan. Je hebt immers tijdens het werk geen tijd om je motor in de gaten te houden. Op Workaround vindt je een heleboel kantoorruimtes die beschikken over een eigen parkeerterrein. Dit betekent dat het terrein alleen toegankelijk is voor medewerkers of bezoekers aan de bedrijven in dat kantoorpand. Hierdoor staat jouw motor altijd veilig. Ben je op zoek naar éxtra veiligheid? Dan kun je ook kiezen voor een bedrijfspand met een ondergrondse parkeerplaats of een bedrijfspand met beveiligd parkeerterrein. Let wel op, want hier zul je waarschijnlijk extra voor moeten betalen.

Op de motor naar je werk kunnen is natuurlijk fantastisch, maar het is wel belangrijk om de veiligheid te waarborgen. Zorg er daarom voor dat je iedere ochtend het weerbericht controleert. Gaat het regenen of wordt er vorst voorspeld? Dan is het niet slim om de motor te pakken naar je werk.

Zelfs als je motor op een privé parkeerterrein staat geparkeerd, is het fijn om zicht te hebben op je motor. Hiervoor is het belangrijk dat je kantoorruimte beschikt over veel ramen. Op Workaround vindt je een groot aanbod kantoorruimtes. Schroom niet om meerdere bedrijfspanden te bezichtigen, en kijk vooral door de ramen. Wat zie je? Heb je zicht op het parkeerterrein? Zo niet, dan is het slim om de ramen in de gangen ook te bekijken. Voor je eigen gemoedsrust is het waarschijnlijk beter om een raam te vinden dat direct zicht heeft op jouw motor. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over je motor, en kun jij je volledig contreren op je werk.