Minder auto’s meer motoren

Ons kikkerlandje krijgt ieder jaar steeds meer inwoners. Ruim een ton, 115 979 inwoners om precies te zijn. Als je dat in geld zou moeten neerleggen, dan kun je daar een leuke auto van kopen. Echter met ruim 8 miljoen auto’s in Nederland is het kiezen van een motorcycle het overwegen meer dan waard.

Nooit meer file

Met een motor sta je dus nooit meer in de file, na het werk altijd een welkom voordeel. Stel je rijdt enthousiast weg bij je werk, om vervolgens je geduld op de proef te laten stellen wanneer je de overvolle ringweg opdraait. De gedachte alleen al dat je minstens een uur gaat doen over een stukje weg wat bij rustig verkeer nog geen twintig minuten rijden is! Met een motorcycle heb je die frustraties niet meer.

Recreatie

In de zomer lekker toeren met je partner. Wat kan je het beste dragen wanneer je op toer bent met je motorcycle? Uiteraard speelt het weer een grote rol welke kleding het meest optimaal is. Toch kan het al snel best fris worden wanneer je aan het rondtoeren bent, vooral op de dijken.

Het advies is altijd één van je blazers bij je te hebben. Zeker in de zomer maanden zijn blazers echt een uitkomst. Niet te warm, lekker luchtig, maar toch genoeg bedekking om je te beschermen. En wil je de toertocht onderbreken voor een hapje eten dan ben je meteen gepast gekleed, want blazers geven een nette indruk.

Zo zie je dat ook bij het recreëren de motorcycle je grote vriend kan zijn. Op de motor kan je heel makkelijk op plaatsen rijden waar je met de auto niet mag komen. Lekker toeren met je partner over typisch Hollandse dijkjes.

Nederland regenland

Maar wat wanneer het regent? Ben ik dan nog steeds zo blij met de motor als voertuig keuze? Dat is een logische vraag, zeker wanneer je in Nederland woont, want dat het vaak regent in Nederland staat boven kijf. Maar zoals de motorvoertuigen door geëvalueerd zijn, zo is onze regenkleding ook door ontwikkeld. Slecht weer bestaat dus eigenlijk niet, alleen slechte regenkleding!